Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vhosting/a/vhost0035641/domains/gebruikersverenigingzorg.nl/htdocs/www/website/inc/SQL.inc.php on line 14

Welkom bij Gebruikersvereniging Cegeka Zorg - Wie zijn wij - databalk cegeka zorg gebruikersvereniging helios
Wie zijn wij
De Gebruikersvereniging Cegeka Zorg is opgericht om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de informatiesystemen van Cegeka. Alle gebruikers van deze informatiesystemen kunnen lid worden van de vereniging.

Binnen de gebruikersvereniging zijn vier productgroepen actief, elk met een specifiek aandachtsgebied. Naast deze productgroepen kunnen er zogenaamde 'themagroepen' worden ingesteld.

Door deelname in de productgroepen of themagroepen kan een organisatie niet alleen een bijdrage leveren aan de wijze waarop de informatiesystemen zich ontwikkelen, maar ontstaat ook de mogelijkheid om met andere deelnemers van gedachten te wisselen over het gebruik van deze systemen.

deze website is gemaakt door Cox IT Producties | © 2017 Copyright Gebruikersvereniging Cegeka Zorg